1. Marmaraereğlisi (Tekirdağ) Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı İşi Kapsamında; (Fiziki Gerçekleşme: %80)
 
* ⁠Blower paslanmaz boru montajı devam ediyor.
* ⁠Aydınlatma Direk montajı devam ediyor.
* ⁠V2 vantuz yapısı ve T1 tahliye yapısı perde kalıp imalatı başladı.
 
2. Tekirdağ İli, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy İlçeleri Muhtelif Mahalleler İçmesuyu ve Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi Kapsamında; (Fiziki Gerçekleşme: %14)
 
* Atatürk Mahallesi,  İbrahim Uludağ Caddede 500’ lük düktil boru ile içmesuyu hattı yapılacaktır.
* Cumhuriyet Mahallesi, Dağdelen Sokakta 300’ lük atıksu hattı yapılacaktır.
* Ayvacık köyiçi 160’ lık içmesuyu hattı yapılacaktır.
 
3. Tekirdağ İli Geneli (9.Etap) Su Sondaj Kuyusu Açılması ve Devreye Alınması Yapım İşi Kapsamında; (Fiziki Gerçekleştirme: %10)
 
* Zafer ikinci kuyu için yol geçişi ile birlikte kablo çekimi yapılacak. Zafer-1 ve 2nin koruma topraklaması yapılacak.
* Sıratepeler 144 metrede çalışmaya devam ediyor. 
* Yukarısırt 17.5 matkapla 70 metrede devam ediyor. 
* Çerkezköy yer teslimi bekleniyor. 
* Kumbağ 1 ve 2 kuyuya nihai pompaları inecek.
* Vakıflarda pompa tecrübesine başlanacak.
 
4. Tekirdağ İli, Atatürk Ve Kumbağ Mahalleleri İçmesuyu ve Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi Kapssamında; (Fiziki Gerçekleştirme: %0)
 
* Yer teslimi yapıldı, şantiye hazırlık süreci devam ediyor.
 
5. Kapaklı  İlçesi Modüler Paket İçmesuyu  Arıtma Ünitesi Yapım İşi Kapsamında; Fiziki Gerçekleşme : %0)
 
* Yer teslimi yapıldı, şantiye hazırlık süreci devam ediyor.
 

Tüm Hakları Saklıdır 2025© Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü.