Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Şarköy ilçesinde başlattığı yatırımları yerinde inceledi, yetkililerden ve teknik personelden projelerin son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şarköy temaslarında Kreş projesinin yanı sıra, Yeni İtfaiye İstasyonu, Dr. Cemal Özkan Caddesi Yağmur Suyu Hattı İnşaatı, Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi, Sahil Sevgi Yolu ve Eriklice Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarını titizlikle inceleyen ve çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, incelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

‘Tekirdağ gibi Candan’ sloganı ile Tekirdağlıların gönüllerinde taht kuran, verdiği mesajlarla toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşacaklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ’ın 11 ilçesinde büyükşehrin etkisinin ve gücünün çok daha fazla hissedileceğinin altını çizdi.

BAŞKAN YÜCEER: “TEKİRDAĞ’IMIZDA YAŞAMANIN BİR AYRICALIK OLDUĞUNU TÜM HEMŞERİLERİMİZİN HİSSETMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Tekirdağ’da ‘Candan Belediyecilik’ döneminin başladığını vurgulayan, il genelinde 11 ilçede proje ve yatırımları hızlandırdıklarını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi arttırıyoruz. İlçelerimizdeki yatırım ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreçte bir yandan yeni dönem projelerin planlamasını yaparken diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Şarköy ilçemizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdik.

 

“HERKESİN, HER KESİMİN İHTİYAÇLARINA DUYARLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”

Yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimiz Candan Başkanlarını yanında görecekler demiştik, bunun gereğini de yapıyoruz. Sahadayız. Aktif olarak çalışıyoruz. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Tekirdağ’a layık olacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Tekirdağ’da Candan Belediyeciliği hayata geçirirken Tekirdağ gibi Candan olacağız. Bu yolda umudumuz, sevgimiz ve Tekirdağ aşkımız her zaman bizlere rehber olacak. Bugün Şarköy’deyiz. Yarın bir başka ilçemizde yatırımlarımızı incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geleceğiz. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e Şarköy temaslarında Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak da eşlik etti.

Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2024, Perşembe 08:24

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • İHALELERİMİZ CANLI YAYINLANMAKTADIR
    TESKİ Genel Müdürlüğü ihaleleri youtube kanalı Teski TV üzerinden canlı yayınlanmaktadır.  Teski TV Sosyal Medya hesabımızı takip ederek ihaleleri canlı izleyebilirsiniz. Canlı yayına ulaşmak için tıklayınız.
  • BASINA VE KAMUOYUNA DUYRULUR
    Birkaç gün önce kamuoyu gündemine gelen TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) giydirmeli bir vidanjörün Ergene Nehri civarında deposunda mevcut atıklardan arta kalan birikintiyi boşaltmasıyla ilgili yayınlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca ihbar kabul edilmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, olayla ilgili gecikme
  • BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dr. Candan Yüceer mesajında şu ifadelere yer verdi: Demokrasiye, sosyal adalete, toplumsal eşitliğe ulaşma uğruna omuz omuza mücadele etme onurunu paylaştığım çok kıymetli emekçiler. 1 Mayıs, işçinin ve emek&c
  • BAŞKAN YÜCEER, GELİBOLU GÖKBÜET SU BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Gelibolu Gökbüet Su Birliği Başkanlığı’na seçildi. Tekirdağ’dan Eceabat’a kadar bölgenin su ihtiyacını sağlayıp 54 yerleşim merkezine hizmet veren ve ham su kaynağı Çokal Barajı olan Gelibolu Gökbüet Barajı Su Birliği’nin Meclis Toplantısı gerçekleştirild
  • BAŞKAN YÜCEER, ŞARKÖY'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Şarköy ilçesinde başlattığı yatırımları yerinde inceledi, yetkililerden ve teknik personelden projelerin son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şarköy temaslarında Kreş projesinin yanı sıra, Yeni İtfaiye İstasyonu, Dr. Cemal Özka
Tüm Hakları Saklıdır 2024© Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü.