Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Onur Özgül, Süleymanpaşa ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette, mahallelerde hayata geçirilen hizmetler, altyapı çalışmaları ve vatandaşların taleplerine yönelik gösterilen hassasiyet nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e ve TESKİ’ye teşekkürlerini ileten muhtarlar, TESKİ’nin son dönemdeki çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete Işıklar Mahalle Muhtarı Nejdet Yücel, Yoğurtçu Mahalle Muhtarı Mehmet Katırcı, Barbaros Mahalle Muhtarı Münir Deniz, Yavuz Mahalle Muhtarı Mustafa Bektaş ile Işıklar Köyü Selanikliler ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Okan Ceylan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı yatırımları, bakım-onarım çalışmaları ve vatandaşların taleplerine hızlı şekilde çözüm üretilmesinin önemine değinen muhtarlar, TESKİ Genel Müdürü Dr. Onur Özgül’e bir teşekkür plaketi takdim ederek, kurumun sahadaki çalışmalarının vatandaşlar tarafından yakından takip edildiğini ve takdirle karşılandığını ifade etti.

Muhtarlar adına yapılan değerlendirmede, TESKİ ekiplerinin mahallelerde yaşanan sorunlara çözüm odaklı yaklaşım sergilediği belirtilerek, kurum ile yerel yöneticiler arasındaki güçlü iletişimin hizmet kalitesini artırdığı vurgulandı. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yatırımların memnuniyet yarattığını ifade eden muhtarlar, iş birliği ve desteklerinden dolayı Dr. Onur Özgül’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. Onur Özgül ise, vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunabilmek için muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Muhtarlarımız, mahallelerimizin ihtiyaçlarını en yakından bilen ve vatandaşlarımız ile kurumlarımız arasında önemli bir köprü görevi üstlenen yerel temsilcilerimizdir. TESKİ olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Candan Yüceer’în vizyonu ve öncülüğünde Tekirdağ'ın her noktasında altyapıyı güçlendirmek, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlarımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu süreçte muhtarlarımızın görüşleri ve katkıları bizim için büyük önem taşıyor. Nazik ziyaretleri, güzel düşünceleri ve çalışmalarımızla ilgili teşekkür belgeleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, mahallelerin mevcut ihtiyaçları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 15 Haziran 2026, Pazartesi 19:34

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • MUHTARLARDAN TESKİ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
    Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Onur Özgül, Süleymanpaşa ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarını ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette, mahallelerde hayata geçirilen hizmetler, altyapı çalışmaları ve vatandaşların taleplerine yönelik gösterilen hassasiy
  • TESKİ VE BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’DE ÜSTYAPI SEFERBERLİĞİ
    TESKİ VE BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’DE ÜSTYAPI SEFERBERLİĞİ Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de sürdürülen altyapı yatırımlarının ardından üstyapı tamirat çalışmalarına hız verildi. İlçede içme suyu, kanalizasyon ve altyapı imalatlar
  • CANDAN BAŞKAN’DAN SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ
    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, TESKİ Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, su konusunda Tekirdağlılara müjde verdi ve su tarifelerinde yüzde 50 indirim yaptıklarını duyurdu. Yapılan düzenleme ile birlikte 1-10 m3 su tüketimine yüzde 50, Engelli vatandaşlarımıza yüzde 75, Şehit ve gazi ailelerine yüzde 90, 65 yaş üs
  • MARMARAEREĞLİSİ’NE GÜÇLÜ ALTYAPI HAMLESİ: İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ DEVREDE
    MARMARAEREĞLİSİ’NE GÜÇLÜ ALTYAPI HAMLESİ: İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ DEVREDE Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ tarafından tamamlanan Marmaraereğlisi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Marmara Denizi’ni koruma hedefiyle hayata geçirilen projeyle ilçedeki atıksu arıtma
  • MARMARAEREĞLİSİ İLERİ BİYOLOJİK ATIKSU ARITMA TESİSİ AÇILIŞ TÖRENİ
    Doğayı koruyan, Marmara Denizi’nin geleceğine katkı sağlayan çevre yatırımlarımızla Tekirdağ halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Marmaraereğlisi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi açılış törenimize tüm halkımız davetlidir. Tarih: 12 Mayıs 2026 Salı Saat: 14.00 Adres: Bahçelievler Mahallesi, Atatürk Bulvarı / 10008. Sokak Kesişimi (Belediy
Tüm Hakları Saklıdır 2026© Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü.