Çorlu İlçesi Kısmi İçme Suyu İnşaatı kapsamında 16 Eylül 2021 tarihinde imalatı tamamlanan 7305 m Düktil Font ve 14824 m HDPE yeni içme suyu şebekemiz 7 ayrı noktada 36 saat süren aralıksız çalışma ile devreye alınmış ve eski asbest hatlarımız iptal edilmiştir. Şehir merkezinde tamamlanan çalışmaların ardından mevcut depo manevra odaları yenilenmesi ve yeni Terfi Merkezinin devreye alınması çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir.

Bu kapsamda Bahçelievler Terfi Merkezinde yeni Terfi Merkezi ile 5000 m3 içme suyu deposu 700 mm Düktil Font bağlantısı sırasında mevcut şebekemizi besleyen 600 mm AÇB borumuz eski Terfi Merkezi ile şehir şebekesi besleme noktasının olduğu dirsek noktasından hasar aldığı görülmüştür. Hasar gören dirseğin işletme ömrünü tamamlamış döküm malzemeden olduğu ve ivedi olarak yenilenmesi gerektiği yerinde tespit edilmiştir. Bu amaçla Genel Müdürlüğümüz ekiplerince özel imalat gerektiren bağlantı malzemesinin acilen imalatına başlanmıştır. İmalatın tamamlanmasını takiben arıza onarımı tamamlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TESKİ Genel Müdürlüğü 

Yayın Tarihi: 06 Ekim 2021, Çarşamba 18:06

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER DUYURULAR

  • TESKİ PERSONELİNE DUYURU (2024/10)
    TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Personeli Ayşenur ŞEN ÇETİNKAYA'nın babası Muzaffer ŞEN vefat etmiştir. Cenazesi 03.04.2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Malkara İlçesi Dolu Mahallesi Camiinden kaldırılacaktır.   Merhuma Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve TESKİ Ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.
  • BASIN AÇIKLAMASI (2024/07)
    Destan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Öklük’ün facebook hesabında yer alan  ‘‘ON YILDA DEĞİŞMEYEN KANSEROJEN BORULAR’’ başlıklı iddialarına istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.  Kurulduğu ilk günden beri kurumumuzun hazırladığı veya İller Bankasına hazırlattığı projelerde ve yenileme
  • TESKİ PERSONELİNE DUYURU (2024/09)
    TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü Personeli Mustafa BUCAK'ın annesi Fatma BUCAK vefat etmiştir.  Cenazesi 20.03.2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Lüleburgaz İlçesi Davutlar Mahallesi Camiinden kaldırılacaktır.   Merhumeye Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve TESKİ Ailesine başsağlığı ve sabır dil
  • TESKİ ABONELERİNE DUYURU (2024/01)
    Şarköy İlçesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu inşaatı kapsamında imalat ve bağlantı çalışmaları yapılacak olup; Buna bağlı olarak Camikebir, Cumhuriyet, İstiklal Mahallelerinde 13.03.2024 Çarşamba günü (yarın) sabah saat 09:00 ile saat 16:00 arasında su kesintisi yaşanacaktır. Abonelerimize önemle duyurulur.
  • TESKİ PERSONELİNE DUYURU (2024/08)
    TESKİ Malkara Şube Müdürlüğü Personeli Şerif AYDIN'ın babası Nurettin AYDIN vefat etmiştir.  Cenazesi 04.03.2024 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Malkara İlçesi Hereke Mahallesi Camiinden kaldırılacaktır.   Merhuma Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve TESKİ Ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.
Tüm Hakları Saklıdır 2024© Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü.